вицове за животни :)

вицове за животни

лемур си пие

вземи една бира и седни да погледаме телевизия 🙂

големичка котка

голям котак а?

не обичам да си лягам сам

не обичам да си лягам сам… дано не се въртя, докато спя 😀

Срещнали се жабата и жирафът. Жирафът казал:- Знаеш ли колко е приятно, когато ям нещо много вкусно! Храната се спуска много по-дълго по дългата ми шия!Жабата отвърнала:- Да, обаче като повръщаш…

Една костенурка се катери по дърво. Стига до върха. Скача, помахва с лапички и пада… Така няколко пъти.На съседното дърво две птички си говорят:- Скъпи, дай вече да й кажем, че е осиновена!

Черен жребец препускал през пустинята седмица, две, месец. По едно време видял кръчма. Влязъл вътре, тропнал с копито по бара и казал на бармана:- Слушай к’во, искам да ме напоиш, да ме нагостиш и утре рано сутринта да ме събудиш защото страшно бързам!Барманът така и направил. Напоил го, нагостил го и на следващата сутрин отишъл да го буди. Нямал кофа с вода, затова му лиснал кофа с бяла боя. Коня се събудил, разплатил се с бармана и тръгнал на път. Препускал седмица, две и видял оазис. Решил да се освежи малко. Навел се да пие вода, видял отражението си и възкликнал:- Е-е-е! Какъв тъп барман! Събудил е друг кон!

 

 

Последни търсения:

  • големи котки
  • яки животни
  1. Все още няма коментар
  1. 0 trackbacks