Начало > Бисери > Съвети за правилна експлоатация на мъжа

Съвети за правилна експлоатация на мъжа

ръководство на мъжа

Навярно всички Вие скъпи дами ежедневно се сблъсквате с проблеми при ползването на вашите домашни уреди – мъжете. Затова специално за Вас, квалифициран екип от психоложки изработи кратка и печеливша стратегия.
1. Определено първата стъпка е избора на добър и качествен уред. В случая отчетете факта че мъжете са лесни за хващане, но трудни за връзване. Нещо повече повечето уреди тайно си мечтаят да са в услуга не на една, а на две/три собственички.
Ако попаднете на такъв върнете го докато е още в гаранция и си изберете нов.
2. Първа и основна команда, на която трябва да научите вашия уред е: „Изкарвай пари“, като с напредването на дресировката командата може да се преобразува до: „Изкарвай пари с усмивка“.
3. Други полезни и задължителни команди са: „Изхвърли кофата!“, „Закарай ме на фризьор!“, „Купи ми плодово мляко!“, „Престани да слушаш майка си!“. Препоръчваме Ви горещо да обърнете специално внимание на последната, защото някои уреди до късна експлоатационна възраст за привързани към завода – майка. На вас скъпи дами се пада честта да заемете нейното място, не приемайте това като неприятно задължение, приемете го като добра тренировка за майчинство.
4.От първостепенно значение е да си изработите система за наказания и награди.
Например, ако уредът не Ви слуша винаги можете да вземете за временно ползване друг – негов приятел от ерген – магазина. Не бива да забравяте и да възнаграждавате вашия уред подобаващо, когато сте доволна от него. Например с орална стимулация на главния кабел (това прилагайте само в извънредни случаи, защото иначе мъжът се разглезва).
5. За да е в изправност вашия уред имайте грижата да и нахранен, изпран и изгладен. Но това не е достатъчно, тъй като в модела му е заложено нежелание да си стои у дома и да слуша. Не бива много да се безпокоите за този фабричен дефект, опитът на вашите майки и баби показва, че с дългогодишно упорство той се отстранява напълно.
6. Нота бене: Не бива да допускате вашия уред да се събира със себеподобни често, защото на подобни събирания те смазват чарковете си с алкохолово масло, което пречи на успешната дресировка. Може да му разрешите употребата на бирено масло, но в умерени количества и във ваше присъствие. Най-доброто разрешение е Вие лично да му смажете чарковете с предварително дозирано от Вас количество алкохолово или бирено масло.
7. Не бива да прекалявате с дресировката, защото рискувате да дресирате прекалено вашия уред, ако това стане той несъмнено ще Ви омръзне, затова психоложките препоръчват да го оставите да мисли, че има самостоятелен живот.
Например правете се че не знаете, че на компютъра му има порно филми, че понякога му се иска да стане домашен уред за една нощ на 17 годишната съседка от долния етаж или че е носил два дни един и същи чифт чорапи.

  1. Все още няма коментар