Начало > Бисери > Кратък женски речник за мъже

Кратък женски речник за мъже

(1) Добре: Това е думата, която жените ползват, за да прекратят спор, когато са прави и ти трябва да млъкнеш. Но запомни, че след 15 минути ще ти излязат насреща с друг аргумент.

(2) Пет минути: Ако тя се облича, това означава половин час. Пет минути са само пет минути, ако току-що са ти дали още пет минути да гледаш любимия си спорт, преди да помогнеш в домакинството.

(3) Нищо: Това е затишието пред буря. Това означава “нещо” и ти трябва да си нащрек. Спорове, които започват с “нищо”, обикновено завършват с “добре”.

(4) Направи го (Давай!): Това е предизвикателство, не позволение. Така че, НЕ ГО ПРАВИ!

(5) Шумна въздишка: Това всъщност е дума, но е не вербална дума, често тълкувана погрешно от мъжете. Шумна въздишка означава, че тя мисли, че си идиот и се чуди защо си губи времето да стои тук и да спори с теб за нищо. (Върнете се по-горе на № 3, за значението на “нищо”)

(6) Всичко е наред: Това е едно от най-опасните изявления, които една жена може да направи пред мъж. “Всичко е наред” означава, че тя иска да мисли дълго и усилено, преди да реши как и кога ще платиш за грешката си.

(7) Благодаря: Една жена ти благодари, не питай защо и не припадай. Просто кажи “няма защо”. (Искам тук да добавя едно условие – Това е истина, освен ако не ти каже “Много ти благодаря” – което си е ЧИСТ сарказъм и тя изобщо не ти благодари. НЕ Й КАЗВАЙ “няма защо”, тъй като то ще доведе до “както и да е”). Виж по-долу, за да разбереш значението на “както и да е”.

(8) Както и да е: Е женският начин да се каже: “ДА ТИ ГО НАЧУКАМ!”

(9) Не се безпокой, разбрах: Друго опасно изявление, означаващо че има нещо, за което жената е казала няколко пъти на мъжа да го направи, а сега го прави самата тя.Това по-късно ще доведе до мъжа да я попита “Какво не е наред”? За отговора на жената, отнесете се към № 3 по-горе.

  1. Все още няма коментар